Welkom, leuk dat u een kijkje neemt op mijn website.

Kennel: ‘The Lovely Indy’s’ is vernoemt naar mijn eerst driekleur Cavalier, genaamd Indy. Helaas is ze op heel jonge leeftijd al overleden. Gelukkig leeft zij voort in de kennelnaam en woont dochter Joy bij ons.

De pups groeien op in huiselijke kring samen met de andere Cavaliertjes. We beginnen al zo vroeg mogelijk met het socialiseren van de pups. Nadat de pups 6 weken oud zijn en hun eerste inenting hebben gekregen bij de dierenarts, gaan ze de grote wereld verkennen!

Zo gaan ze geregeld mee in de auto, naar de trein, markt en bezoeken we regelmatig een tuincentrum. Wat daar ook bij hoort: mensen die bij ons een pup aanschaffen zijn iedere week welkom om op kraamvisite te komen. Zo kunt u al een band opbouwen met de pup en kunt u de ontwikkelingen volgen van uw Cavaliertje. Voor vragen kunt u altijd bij mij terecht.

Wanneer de pups een goed thuis hebben gevonden is het wat mij betreft nog niet afgelopen en houd ik graag contact. Daarbij probeer ik ieder jaar een bijeenkomst te organiseren. Dit kan in de vorm van een leuke wandeling op het strand of in het bos. Met daarbij een bbq o.i.d. Zo kunnen wij die dag gezellig bijkletsen, genieten en de Cavaliertjes lekker ravotten!

Bij mij staat de gezondheid van de Cavalier op de eerste plaats. Ik fok daarom ook volgens de regels van Cavalierclub Nederland en van de Raad van Beheer. De pups worden gechipt door de Raad van Beheer. Ik fok uitsluitend pups met stamboom. Als alle stambomen zijn ontvangen proberen we met het gehele nest een keertje af te spreken. Zo kunnen de pups lekker met elkaar spelen en als er vragen zijn, beantwoord ik deze graag.

Als u bij de verzorging van uw Cavalier het niet aandurft om bijvoorbeeld zelf nagels te knippen, de vacht bij te houden en of te trimmen. Dan is uw Cavalier bij mij van harte welkom. Een complete beauty-behandeling (wassen, knippen, plukken, fôhnen) behoort tot de mogelijkheden.

Zijn er nog verdere vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Gina_3
Joleen_3
Indy_3
Maelynn_2
Jaedy_1

<<< Naar de startpagina | © 2016-2018 Copyrights voorbehouden The Lovely Indy's